Wat betekenen / wat zijn de Heifieste voor jou in 2 zinnen?

 

Linda Schabon: Penningmester:

"Een feestje en helemaal uit het dak gaan!"

 

Marc Joosten: Secretaris:

Een jaar lang hard werken door een groep enthousiaste mensen om de sfeer van weleer tijdens die 4 dagen naar boven te brengen. Ons (DJ-BJ-SL/Events) paradepaardje op gebied van geluid, licht, video, aankleding en special effects.

 

 

Ingrid Schuermans: Verantwoordelijke dranken:

Een gezellig samenzijn kortom een knaller met leuke toffe gevarieerde artiesten die iedereen aanspreken...

 

Johan Vandenheuvel: Voorzitter:

"De heifieste is iets waar ik het heel jaar naar uit kijk om met mijn vrienden iets te organiseren met een lach en een traan."

 

In 1999 besloten een paar vrienden tussen pot en pint om eens iets te organiseren en zogezegd zo gedaan. Het eerste jaar werd er gebruik gemaakt van een tentje op de parking van de sporthal. En dat was al meteen een succes,we hadden de smaak te pakken en besloten de volgende editie iets groter aan te pakken. Nu zijn we uitgegroeid tot één van de grootste feesten aan de Maaskant en hebben reeds tal van grote artiesten onze Hei bezocht.

De kreuners

Rowwen Hèze

Natalia

Ook Juulke is bij ons een vaste artiest. Elk jaar opnieuw vliegt de tent in de fik! Daarom is het niet meer dan logisch dat "De tent, dei vluug heij in de fik"  de titel van het liedje is dat we samen met Jullke hebben gemaakt.

Zoveel jaren later bestaan we nog steeds en is onze groep toch al heel groot geworden. We zijn een hechte groep en wij weten wat plezier maken is. Dus wij nodigen je elk jaar opnieuw uit om je volledig te laten gaan bij ons in de tent. Want ja: "De tent, dei vluug heij in de fik!"

© 2018 VZW Heifiëste

Sponsor worden?